1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά – αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο intellizen.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Η πλοήγησή σας στο intellizen.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@intellizen.gr.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του intellizen.gr μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του intellizen.gr, μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης , της δομής ή της σύνθεσης του intellizen.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του intellizen.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του intellizen.gr

Ο χρήστης/καταναλωτής/καταναλωτής/μέλος του intellizen.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του intellizen.gr

2. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα intellizen.gr προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί τα προϊόντα των προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται με σχέση μη αποκλειστικής ή/και αποκλειστικής αντιπροσώπευσης η εταιρεία μας.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στο intellizen.gr και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τι οποίες δύναται να επιλέγει ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του intellizen.gr (εκτός από εκείνα τα στοιχεία που ανήκουν σε τρίτους, λ.χ. πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών, φορέων κλπ), δηλ. ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σχέδια, τα εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, τα προγράμματα, τα πάσης φύσεως αρχεία, σήματα/λογότυπα, η μορφή (lay – out) του intellizen.gr κλπ αποτελούν αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοζόμενων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει η εμφάνισή τους και προβολή τους στο intellizen.gr να εκληφθεί ως μεταβίβασή η/και εκχώρηση άδειας ή/και δικαιώματος χρήσης τους. Βάσει των ανωτέρω, άρα, απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημία που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του intellizen.gr αποδέχεται και αναγνωρίζει ότι η εταιρεία έχει την δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης (είτε από την ίδια είτε από τρίτους) του συνόλου των στοιχείων που εμφανίζονται στο intellizen.gr καθώς και την τροποποίηση των στοιχείων αυτών οποτεδήποτε επιθυμεί με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών/καταναλωτών/επισκεπτών/μελών του intellizen.gr

4. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

α) Εφαρμοστέο Δίκαιο

Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του site, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια.

β) Ακυρότητα όρου – Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης Συμβάσεως δεν θα θίγονται.

γ) Τροποποίηση όρων χρήσης – Οι παρόντες όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την εταιρεία με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει με την ανάρτησή τους στο intellizen.gr

δ) Επικεφαλίδες – Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στους παρόντες όρους χρήσης τίθενται προς διευκόλυνση της παραπομπής σε όρους της και δεν αποτελέσουν βοηθήματα ερμηνείας της Σύμβασης.

ε) Καθυστέρηση άσκησης δικαιώματος – Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τα μέρη (εταιρεία και καταναλωτή) μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε σε μεταγενέστερο στάδιο και καθ’ εύλογη κρίση του δικαιούχου.

στ) Αποδοχή όρων – Ο χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του intellizen.gr δηλώνει ότι διάβασε τους παρόντες όρους τους οποίους και αποδέχεται στο σύνολό τους και ότι αναγνωρίζει ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το intellizen.gr καθόλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στο/συναλλαγής με το intellizen.gr

Επιστροφές προιόντων


Πολιτική Επιστροφών

 

Το κατάστημα intellizen.gr δύναται να προσφέρει στον πελάτη επιστροφή χρημάτων σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα, ελλαττωματικά ή κατεστραμμένα. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν το Intellizen.gr αρκεί να ακολουθείται ο προτεινόμενος από την εταιρεία τρόπος επιστροφής και αφού έχει πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος από το τμήμα service.

 

Πολιτική επιστροφών για ελαττωματικά προϊόντα

 

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, εφόσον αυτό βεβαιωθεί από τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που παρέχει την εγγύηση καλής λειτουργίας ή σε περίπτωση που το Intellizen.gr παρέχει απευθείας την εγγύηση καλής λειτουργίας ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Η εγγύηση παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής η επισκευή των προϊόντων είναι εφικτή με επιπλέον χρέωση.
  • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν και με τη πλήρη συσκευασία του εφόσον είναι διαθέσιμη.
  • Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας (για ογκώδη και βαριά προϊόντα) είτε μέσω courier.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων, το τμήμα service πραγματοποιεί έλεγχο του ελαττώματος και στην συνέχεια επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Εφόσον διαπιστωθεί το ελάττωμα, πραγματοποιείται επισκευή, ή αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον είναι εφικτή, αλλιώς πραγματοποιείται ακύρωση της συναλλαγής και επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς το Intellizen.gr.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα κατά την επιστροφή τραυματιστούν από λάθος συσκευασία ή από την μεταφορική το intellizen.gr δεν θα δεχθεί την επιστροφή.

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων συμπληρώστε την αίτηση Επιστροφών (RMA)

 

Πολιτική επιστροφών για DOA προϊόντα

 

Η επιστροφή των προϊόντων που ήταν ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν καθώς  και τη πλήρη συσκευασία του.

Μετά την επιστροφή των προϊόντων, το τμήμα service πραγματοποιεί έλεγχο του ελαττώματος και στην συνέχεια επικοινωνεί με τον πελάτη για ενημέρωσή του σχετικά με τα αποτελέσματα του ελέγχου.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το ελάττωμα τότε θα πραγματοποιείται αντικατάσταση του προϊόντος με καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς το Intellizen.gr.

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν το Intellizen.gr

Σε περίπτωση που τα προϊόντα κατά την επιστροφή τραυματιστούν από λάθος συσκευασία ή από την μεταφορική το intellizen.gr δεν θα δεχθεί την επιστροφή.

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων συμπληρώστε την αίτηση Επιστροφών (RMA)

 

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη

 

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, σύμφωνα με το νόμο για την προστασία του καταναλωτή, αναιτιολόγητα, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει να τηρηθούν οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Τα προϊόντα να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία
  • Ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους
  • Συμπεριλαμβάνεται το αποδεικτικό από την courier που έλαβε ο πελάτης κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής – παράδοσης βαραίνουν το πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς το Intellizen.gr.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα κατά την επιστροφή τραυματιστούν από λάθος συσκευασία ή από την μεταφορική το intellizen.gr δεν θα δεχθεί την επιστροφή.

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες διαδικασίες:

Αναγνώριση Πελάτη: 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του χρήστη/πελάτη είναι δύο:

Α) ο Κωδικός Εισόδου (Username) και

Β)  ο Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password),

Κάθε φορά που ο χρήστης/πελάτης τους καταχωρεί αποκτά πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσει, διαφορετικά δεν ευθυνόμαστε για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσης (online session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits.

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):
Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα να μεταβάλλει τον Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά το επιθυμεί.

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών:
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Βεβαιώνεται ότι αποκλειστικά εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Εξαγωγή προσωπικών δεδομένων

Διόρθωση προσωπικών δεδομένων

Κατάθεση παραπόνου ή άλλης ενέργειας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα

Διαγραφή προσωπικών στοιχείων

Τα προσωπικά σας στοιχεία, ύστερα από αίτησή σας, διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποιονδήποτε.

Navigation
Close

Καλάθι

Close

Κατηγορίες

Call Now Button